Faterasz készítés

A kert és a ház kapcsolatát legjobban egy szépen kialakított faterasszal tudjuk kihasználni. A ház kényelme és a táj eredetisége élvezhető egy jól kialakított teraszon ülve , kedvenc italunkat kortyolgatva.  A fa folyamatos töltést, még hűvösebb időben is meleg érintést és nyugalmat ad használójának. Itt  a családtagok, barátok szívesen összejönnek egy-egy kerti partira, kis beszélgetésre, vagy megpihennek egy fárasztó nap után. Ez mind nagyon jól hangzik, és ezért  igen sokat számít, hogy az a bizonyos faterasz hogy néz ki. A válogatott faanyagból a szakember kreativitása, művészi hajlama a faragásokban, díszítésekben tükröződik.

Lehetséges betonteraszok átalakítása, burkolása is. Csodálatos rusztikus balkonterasz is készíthető. A ház, lakás értéknövelő ékessége.

Bármilyen is lenne az Ön választása, faterasz biztos hogy emeli a ház értékét és benne lévők hangulatát.


Elérhetőségek
Kozma Zoltán György
Mobil: +36 20 9628 026,
Tel.: +33 633 779
Cím: 2517 Kesztölc, Szent István út 82
Email: kozma.acs@gmail.com
Professzionális tetőfedés és ácsmunka
Több 10 éves tapasztalattal vállalunk: tetőfedést, bádogozást, ácsmunkákat, tetőfelújítást, pergola készítést, lambériázást, díszkerítés, szaletli készítést! Munkánkra garanciát vállalunk és profi kivitelezést. Elsődlegesen a következő területeken dolgozunk:
Esztergom tetőfedő
Dorog tetőfedő
Komárom-Esztergom megye
Pest megye
Illetve országosan is vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást és ácsmunkánkat. Keressen minket bizalommal.

Partnerek: Alginit ásvány
Kövessen minket!